Clientii nostri
< cateva dintre colaborarile de succes />

Clientii nostri

Ne bucuram sa lucram alaturi de toti clientii nostri. Pe langa serviciile oferite persoanelor fizice suntem mandri sa lucram cu companii de prestigiu din domeniile in care activeaza, sau companii pe care sa le ajutam sa ajunga acolo.

In derularea activitatilor zilnice, orice firma se bazeaza din ce in ce mai mult pe calculator si mai ales pe conexiunile acestuia. Pentru a creea, sau a intretine si a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT pe masura. Acesta este scopul si activitatea echipei IT Brasov.

IT-Brasov si-a asumat mai multe servicii pentru realizarea proprietatii de fiabilitate a serviciilor IT, dintre care serviciul cel mai important: mentenanta si administrarea sistemelor informatice. IT-Brasov doreste sa construiasca o colaborare pe termen lung cu clientii, pentru ca numai o astfel de abordare asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea corecta a sistemului informatic.

 

 

Ramada – Brasov – Romania.
•Situat la intrarea in Brasov, aproape de zona comerciala a orasului, hotelul Ramada Brasov este primul si singurul hotel ce apartine unui lant international care exceleaza prin calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

Universitatea Transilvania Brasov.
•Universitatea Transilvania este unul dintre cele mai importante centre universitare avand o multitudine de facultati care acopera o gama larga de domenii.

Tipografia Expert Doc Printing.
•Expert Doc Printing ofera clientilor sai posibilitatea de a tipari la cele mai inalte standarde calitative o gama larga de tiparituri publicitare, carti si reviste, etichete si nu in ultimul rand, cutii si ambalaje.

Thermofix – Brasov.
•S.C. Thermofix S.A. ofera servicii complete in domeniul constructiilor, de la proiectare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a lucrarii.

Herwiss – Brasov.
•SC Herwiss SRL este o firma ce distribuie sisteme termice, sisteme conducte, sisteme sudare, sisteme de panouri solare, instalatii si obiecte sanitare, ventilatie si tratare aer.

Bratim – Brasov – Romania.
•S.C. Bratim S.A. va ofera servicii profesioniste in domeniile instalatiilor (sanitare, termice, electrice, gaz), constructiilor civile si industriale si tamplariei PVC si Aluminiu.

MISTRAL RESORT
•MISTRAL RESORT este un hotel nou, modern, deschis la 15 decembrie 2009, situat in zona Moieciu.

HILLDEN LODGE & RESTAURANT
•HILLDEN LODGE & RESTAURANT este un complex hotelier situat in zona Bran, cu dotari la standarde europene si personal calificat.

URSUS BREWERIES
•Ursus Breweries parte a grupului SABMiller PLC, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. In prezent, Ursus Breweries detine 3 fabrici de bere in Brasov , Buzau si Timisoara si o mini-facilitati de productie in Cluj. Compania isi desfasoara activitatea prin punctele de lucru din Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Bucuresti.