Despre noi
< cateva cuvinte despre IT Brasov />

Despre noi

Echipa noastra este specializata in servicii IT de administrare sisteme informatice: administrare retele de birou, servere si echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructura retea, consultanta IT, proiectare si executie lucrari infrastructura IT.

In derularea activitatilor zilnice ne bazam din ce in ce mai mult pe calculator si mai ales pe conexiunile acestuia (retelele de calculatoare). Pentru a creea, sau a intretine si a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT pe masura. Acesta este scopul si activitatea echipei IT Brasov.

De la infiintare si pana in prezent IT Brasov a evoluat treptat, fiind astazi o echipa matura de profesionisti capabila sa ofere solutii tehnice corecte si in timp util celor mai exigente, provocatoare sau presante probleme, inerente unui sistem informatic complex. IT Brasov este dedicata viziunii, misiunii si valorilor companiei.

Viziunea noastra este sa devenim principalii partenerii pentru externalizare IT ai companiilor romanesti si avansarea intre primele pozitii pe piata romaneasca pana in 2020 aceasta reprezentand o recunoastere a indeplinirii obiectivului nostru.

 

 

Printre serviciile pe care le oferim se numara si:

• Consultanta la achizitii de calculatoare, servere, echipamente de retea, licente software sau la alegerea furnizorilor de internet si telefonie;
• Instalarea si configurare statii de lucru, servere sau echipamente de retea;
• Securizarea, administrarea si optimizarea serverelor sau retelelor de calculatoare, creare pagini web.

Despre noi

Pentru IT Brasov, valorile pe care le apreciaza: competenta, responsabilitate, confidentialitate, garantare, sunt dedicate partenerilor sai – clienti si angajati.

IT Brasov doreste sa construiasca o colaborare pe termen lung cu clientii sai pentru ca numai o astfel de abordare asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea corecta si armonioasa a sistemului informatic.

Modul nostru de lucru este prin contract de servicii IT, aceasta solutie de lucru oferind multiple avantaje: contact permanent cu sistemul dvs informatic, predictibilitatea costurilor (tarifare fixe), transferarea in sarcina noastra a cheltuielilor de pregatire si evolutie, obligatorii intr-un domeniu atat de dinamic, servicii de consultanta oferite gratuit, precum si prin support tehnic IT telefonic, sau online.