Reparatii calculatoare
< Reparatii calculatoare si laptopuri personale />

Reparatii calculatoare

Ai probleme cu calculatorul? Nu mai porneste? Porneste,dar se blocheaza? Merge prea incet? Functioneaza, dar apar erori? Vreti sa modernizati reteaua? Reparam calculatoare la domiciliul clientului si la sediul firmelor! Oferim solutiile cele mai eficiente din domeniu pentru rezolvarea oricaror probleme legate de calculatorul dumneavoastra. Apeland la firma noastra veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor calculatorului dumneavoastra. Firma noastra va pune la dispozitie, o intreaga echipa pentru asistenta tehnica si mentenanta calculatoare si retele. Echipa noastra este specializata in mentenanta calculatoarelor si retelelor.

Firma noastra se adreseaza prin acest site persoanelor fizice cat si firmelor mici si mijlocii din Brasov care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT. Tot mai multe persoane fizice se indreapta catre firmele de depanare calculatoare datorita avantajelor pe care aceste servicii le ofera: Costuri mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea; o echipa de specialisti IT este mai buna decat un singur specialist in depanare calculatoare! Fiecare membru al echipei noastre este specializat si detine cele mai inalte cunostinte in domeniul IT.

Suntem capabili sa va oferim pachete complete de servicii informatice, care sa acopere orice cerinta informatica de hardware sau software din partea dumneavoastra, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la mai multi furnizori de servicii. Serviciile noastre sunt adaptabile necesitatilor fiecarui client in parte, pentru a integra cat mai bine solutiile informatice necesarecalculatorului dumneavoastra.

 

 

Optimizare sisteme de operare si computere
< Reparatii calculatoare Brasov />

Reparatii calculatoare

Doriti sa va asigurati ca sistemul si calculatorul dumneavoastra sunt tot timpul in stare perfecta din punct de vedere hardware si software? Trebuie sa tineti cont ca aproape in orice mediu exista praf, daunator componentelor in miscare ale calculatorului (ventilatoarelor), modul in care acestea afecteaza sistemul putand fi mai redus sau mai grav, pornind de la zgomote si vibratii in timpul functionarii, si terminand cu blocarea aerisirii sistemului, in acest caz existand riscul supraincalzirii si defectarii componentelor. Depindeti de buna functionare a calculatorului si a perifericelor dvs? Aveti un servercare reprezinta nucleul activitatii pe care o desfasurati si nu va permiteti ca tocmai acest sistem vital sa cada? Noi intelegem nevoia de disponibilitate a echipamentelor dumneavoastra si de aceea oferim un maxim de responsabilitate si promptitudine in tratarea situatiilor presante si/sau urgente.

Programele si sistemele de operare moderne sunt concepute sa ruleze pe o gama variata de calculatoare si intr-o varietate de scenarii de folosire. Pentru a putea face fata acstei diversitati de situatii exista o serie de servicii si programe ajutatoare special concepute care fac parte din instalarea standard si care sunt pornite automat odata cu calculatorul. Acesta este motivul pentru care pe calculatorul dumneavoastra exista foarte multe programe si servicii care ruleaza implicit, fara sa va foloseasca, dar consumand din resursele sistemului si deci din timpul dumneavoastra.

Specialistii nostri cunosc toate aceste programe si servicii si va pot elibera calculatorul de cea mai mare parte din ele. In acest fel veti castiga timp pretios in activitatea dumneavoastra sau veti obtine o reducere a costurilor pentru calculatoare prin folosirea unor configuratii mai ieftine. Aceasta operatiune de optimizare se executa numai in urma unei discutii-analiza in care vom afla care este specificul activitatii dumneavoastra si deci care sunt programele si serviciile care intr-adevar va folosesc.