Reparatii laptopuri
< Reparatii si service laptopuri />

Reparatii IT

Fie ca ai nevoie de o reparatie hardware urgenta, de o devirusare completa sau reinstalarea sistemului de operare, echipa noastra de specialisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul IT te asteapta pentru o diagnosticare. Ce ai de facut? E foarte usor: Inainte de a recicla laptopul vechi suna-ne pentru un diagnostic, deoarece in 90% din cazuri acesta poate fi reparat! Cu siguranta pentru noi va fi o provocare in care aliati sunt tehnicienii nostri, specialisti capabili să rezolve chiar și “leziunile” cele mai dificile.

Mai departe

 

 

 

Reparatii PC
< Reparatii si service calculatoare />

Reparatii IT

Ai probleme cu calculatorul? Nu mai porneste? Porneste,dar se blocheaza? Merge prea incet? Functioneaza, dar apar erori? Vreti sa modernizati reteaua? Reparam calculatoare la domiciliul clientului si la sediul firmelor! Oferim solutiile cele mai eficiente din domeniu pentru rezolvarea oricaror probleme legate de calculatorul dumneavoastra. Apeland la firma noastra veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor calculatorului dumneavoastra.

Mai departe

 

 

 

Servicii auxiliare
< Reparatii electronice />

Reparatii IT

Datorita personalului calificat in domeniul IT/Electronica pe care il avem, firma noastra se ocupa si de reparatia echipamentelor electronice, incepand de la echipamente precum: unitati optice, tunere tv, aparatura electronica de uz casnic, si continuand cu produse de ultima generatie din game precum plasme TV, laptopuri, PDA-uri, LCD-uri, proiectoare, si multe altele.

Mai departe