Reparatii laptopuri
< Reparatii Laptopuri si notebook-uri in Brasov />

Reparatii laptopuri

Fie ca ai nevoie de o reparatie hardware urgenta, de o devirusare completa sau reinstalarea sistemului de operare, echipa noastra de specialisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul IT te asteapta pentru o diagnosticare. Ce ai de facut? E foarte usor: Inainte de a recicla laptopul vechi suna-ne pentru un diagnostic, deoarece in 90% din cazuri acesta poate fi reparat! Cu siguranta pentru noi va fi o provocare in care aliati sunt tehnicienii nostri, specialisti capabili să rezolve chiar și “leziunile” cele mai dificile.

Serviciile noastre includ si interventii IT rapide, recuperare date de pe hard defect, instalare Windows, reinstalare Windows, decodare, deparolare BIOS, rescriere orice tip de BIOS, service LCD, TFT, plasma, monitoare, chipset video dezlipit, audio si video, deparolari harddisk-uri, recuperari date, service placi de baza, placi video, harddisk-uri defecte, cd, dvd, cd-rw, dvd-rw, placi de captura, tunere tv, service pentru orice problema de natura electrica sau electronica, indiferent de model. Preturile pentru aceste servicii se stabilesc in urma verificarilor premergatoare reparatiilor necesare.

 

 

Service laptopuri, reparatii, curatare
< depanare pentru orice model de laptop />

Reparatii laptopuri

Oferim reparatii si service pentru orice model de laptop. Remediem orice fel de problema pentru majoritatea modelelor de notebook-uri: laptop Toshiba, laptop Acer, laptop Fujitsu-Siemens, laptop Asus, laptop IBM, laptop Lenovo, laptop RPC, laptop Benq, laptop Sony Vayo, laptop Prestigio, laptop LG, laptop Dell, laptop HP, laptop Gericom, laptop FlyBook, laptop Compaq, laptop Medion, laptop Mitach, laptop Hitachi, laptop Itronix, laptop Packard Bell, laptop Infotel, laptop ECS, laptop Samsung, si altele.

Oferim servicii de reciclare laptop-uri si calculatoare, pentru toate firmele interesate de acest serviciu. O alta gama de servicii pentru companii o reprezinta mentenanta sistemelor IT.

– Reparatii la nivel de componente SMD/BGA pentru echipamente electronice
– Instalare si configurare retele de date si telefonie
– Depanarea si intretinerea statiilor de lucru
– Administrare si mentenanta echipamentelor periferice
– Solutii pentru securitatea informatiilor. Consultanta pentru diverse solutii si achizitii