Servicii de cablare structurata

Cablare structurata

Instalarea de retele de calculatoare cuprinde: cablarea si montarea echipamentelor pasive de retea, montarea si configurarea echipamentelor active de retea (switch-uri, routere, etc), instalarea si configurarea serverelor si statiilor de lucru, conectarea la Internet, instalarea de aplicatii specifice si protocoale de retea, instalarea de aplicatii noi.

O alta notiune strans legata de o retea de calculatoare este lucrul in retea care reprezinta conceptul de conectare a unor calculatoare care partajeaza resurse. Resursele utilizate in comun de catre o retea de calculatoare pot fi: resurse fizice (imprimante, scanner-e, etc.), resurse logice (software si aplicatii de baza: orice program: Word, un program de gestiune a stocurilor, etc.), resurse informationale (baze de date).

 

 

Cablare LAN

 

 

Servicii de cablare structurata
< Reparatii si constructie retele interne casnice />

Cablare structurata

Pentru a veni in ajutorul persoanelor fizice care nu au un administrator de retea, oferim servicii complete pentru retele de calculatoare de la proiectare, executie, configurare pana la intretinerea si mentenanta periodica.

Avantajele lucrului intr-o retea de calculatoare amintim: impartirea resurselor existente, cresterea fiabilitatii prin accesul la mai multe echipamente de stocare alternative, reducerea costurilor prin partajarea datelor si perifericelor folosite, scalabilitatea: cresterea performantelor sistemului prin adaugarea de noi componente hardware, obtinerea rapida a datelor, furnizarea unui mediu stabil de comunicare etc.