Servicii IT
< mentenanta, servicii, consultanta IT Brasov />

Servicii IT

Pentru a veni in ajutorul firmelor si companiilor brasovene, care nu au un administrator de retea, oferim servicii complete pentru retele de calculatoare de la proiectare, executie, configurare pana la intretinerea si mentenanta periodica.

Avantajele lucrului intr-o retea de calculatoare amintim: impartirea resurselor existente, cresterea fiabilitatii prin accesul la mai multe echipamente de stocare alternative, reducerea costurilor prin partajarea datelor si perifericelor folosite, scalabilitatea: cresterea performantelor sistemului prin adaugarea de noi componente hardware, obtinerea rapida a datelor, furnizarea unui mediu stabil de comunicare etc.

 

 

Mentenanta, consultanta, reparatii IT
< reparatii IT – hardware & software />

Servicii IT

Instalarea de retele de calculatoare cuprinde: cablarea si montarea echipamentelor pasive de retea, montarea si configurarea echipamentelor active de retea (switch-uri, routere, etc), instalarea si configurarea serverelor si statiilor de lucru, conectarea la Internet, instalarea de aplicatii specifice si protocoale de retea, instalarea de aplicatii noi.

Oferim firmelor interesate, dar si clientilor persoane fizice, servicii de suport online. Acestea se desfasoara cu ajutorul platformelor de asistenta la distanta, precum TeamViewer. Toate activitatile care nu necesita prezenta unui tehnician la locul in care este calculatorul, se pot rezolva online!

TeamViewer asigura conexiuni intre diferite persoane, diferite locuri si lucruri din intreaga lume pe cea mai extinsa gama de platforme si tehnologii. TeamViewer a fost creat pentru a va putea incepe activitatea in doar cateva secunde, pe orice dispozitiv. TeamViewer va permite sa efectuati orice actiune doriti fara complicatii si fara griji. Datele, conversatiile si sedintele private raman private.