Dezvoltare web
< Administrare, dezvoltare, web design />

Servicii web

Vă punem la dispoziție o serie largă de șabloane moderne, un sistem ușor de administrat și navigat. Adăugați text, imagini și galerii de imagini, liste, forumuri, formulare, aplicații și widget-uri. Urmăriți performanța site-ului cu ajutorul statisticilor și creșteți-vă site-ul cu fiecare lună și fiecare click.

Nu trebuie să știți limbaje de programare sau detalii tehnice complicate deoarece programatorii nostri va vor ajuta pentru ca site-ul dumneavoastra sa arate exact asa cum va doriti.

Serviicile noastre web, cuprind toate aspectele realizarii unui proiect, de la crearea site-urilor si a magazinelor online pana la campaniile de optimizare SEO si construirea credibilitatii prin brand si identitate vizuala.

Proiectele noastre urmeaza o linie bine definita, ca urmare a anilor de experienta care ne stau in spate. Stim exact cu ce incepem, cum contiunam si cat de mult dureaza pana ajungem la final. Toate proiectele sunt analizate si gandite in detaliu, pentru a putea apoi implementa solutiile potrivite pentru business-ul clientilor. Suntem in permanenta in contact cu clientii, astfel ca dupa ce colectam informatiile necesare, incepem procesul de creatie.

 

 

Ce inseamna dezvoltarea web?

Sunt mai multe programe cu care se pot crea pagini web, chiar fara a cunoaste limbjul HTML, cum sunt Microsoft FrontPage sau Macromedia Dreamweaver. Editoarele de text sunt programele de baza, si cele mai folosite, pentru editarea paginii web.

Avantajul folosirii lor este simplitatea, pentru creare paginii web sunt necesare câteva din codurile invizibile ale limbajului HTML, astfel se creaza documente rapid si usor, in plus ocupa foarte putin spatiu si resurse de memorie, acestea insa necesita cunoasterea limbajului HTML.
Dintre editoarele de text cunoscute cel mai folosit este NotePad, care este folosit si pentru acest curs, dar poate fi utilizat orice editor de text. Pentru începatori si pentru usurinta cu care se lucreaza, eu recomand folosirea aplicatie NotePad sau Notepad++, dar cei avansati pot folosi si altele cum ar fi Dreamweaver.

Aplicatiile noastre de programare sunt personalizate pentru nevoile dumneavoastra particulare. Putem concepe aplicatii care sa suporte adaugari de date, conturi pentru vizitatori si diferite restrictii si nivele de administrare. Utilizam limbaje de programare care confera dinamicitatea oricarei aplicatii, sunt utilizabile pe orice computer sau dispozitiv, ceea ce inseamna ca pot fi folosite pentru aplicatii ale unor companii, pagini personale, solutii de programare pentru o retea locala.

– Magazine Online

– Site tip Catalog

– Site de Prezentare