Peste 15 ani de activitate și experiență în domeniul IT, suport și servicii profesionale pentru firme și companii din Brașov și din țară.

Servicii IT Brașov

Echipa noastră este specializată în servicii IT și administrare sisteme informatice: administrare rețele de birou, calculatoare și echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructură rețea, consultanță IT, proiectare și execuție lucrări infrastructură IT.

Ne găsești la:

https://www.itbrasov.ro

Str. Codrul Cosminului, nr. 22, Brasov

office@itbrasov.ro

+40 - 0762-207-297

// Servicii profesionale

Servicii de administrare rețele

Servicii retea BrasovSuntem constienti de faptul ca reteaua de calculatoare a companiei dvs. este deosebit de importanta, si securitatea acesteia, pentru siguranta personala si succesul afacerii dvs. Abordarea noastra in ceea ce priveste o buna administrare IT este aceea de prevenire. Astfel pentru a preveni problemele ce pot aparea la un sistem informatic IT Brasov ofera servicii de consultanta si audit in securitatea calculatoarelor si a retelelor dumneavoastra.

Obiectivul nostru este sa oferim doar servicii de inalta calitate, iar acest fapt ne-a obligat sa acordam prioritate investitiilor necesare pentru pregatirea profesionala si dotarea tehnica a membrilor echipei noastre.

De la infiintare si pana in prezent IT Brasov a evoluat treptat, fiind astazi o echipa matura de profesionisti capabila sa ofere solutii tehnice corecte si in timp util celor mai exigente, provocatoare sau presante probleme, inerente unui sistem informatic complex. IT Brasov este dedicata viziunii, misiunii si valorilor companiei.

Administrare retele

- Gestionarea acceselor utilizatorilor în și din rețea.
- Configurarea stațiilor de lucru pentru accesarea fișerelor din rețea.
- Gestionarea, restricționarea și monitorizarea accesului la internet
- Monitorizarea serverelor și rețelei pentru prevenirea incidentelor

Administrare Windows

- Configurare server de fisiere (share-uri).
- Gestionarea acceselor utilizatorilor.
- Configurare, gestionare si securizare domeniu.
- Active Directory, Group Policies.
- Configurare server DNS, monitorizare retea pentru prevenirea incidentelor

Administrare Linux

- Configurare server de fisiere.
- Gestionarea acceselor utilizatorilor.
- Configurare si gestionare domeniu.
- Configurare firewall, gestionare, restrictionare si monitorizare acces la internet.
- Configurare server email; gestionarea acceselor utilizatorilor

Rolul profesionistilor IT Brasov este de a oferi expertiza, consiliere, selectionare si implementare de solutii personalizate si mentinerea unui cadru informational la un nivel inalt de functionalitate, accesibilitate si performanta.

IT Brasov si-a asumat mai multe servicii pentru realizarea proprietatii de fiabilitate a serviciilor IT, dintre care serviciul cel mai important: mentenanta si administrarea sistemelor informatice.

// Ai nevoie de suport referitor la rețeaua internă sau externă?

Contactează-ne acum