Peste 15 ani de activitate și experiență în domeniul IT, suport și servicii profesionale pentru firme și companii din Brașov și din țară.

Servicii IT Brașov

Echipa noastră este specializată în servicii IT și administrare sisteme informatice: administrare rețele de birou, calculatoare și echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructură rețea, consultanță IT, proiectare și execuție lucrări infrastructură IT.

Ne găsești la:

https://www.itbrasov.ro

Str. Codrul Cosminului, nr. 22, Brasov

office@itbrasov.ro

+40 - 0762-207-297

► URSUS BREWERIES – ASAHI BREWERIES

Asahi Breweries, Ltd. este o companie producătoare de bere din Japonia, fondată în 1889 în Osaka. Ursus Breweries este un nou nume al operațiilor Asahi Breweries Europe Ltd în România. Au fost unite sub acest nume 4 mărci de bere prezente în România plus alte mărci internaționale: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Stejar, Azuga, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Redd’s și Pilsner Urquell. Compania deține fabrici de bere în Brașov, Buzău, Timișoara, și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries are o capacitate totală de peste 6,8 milioane hectolitri și peste 1.500 angajați.

► SC MULLER LOUNGE BAR SRL

Descopera un taram de vis. Mistral Resort, Moieciu de Sus. Intruchipare a satului traditional de munte ramanesc, Moieciu de Sus este locul perfect pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii. Complexul Mistral *** este localizat la cca 40 km de Brasov , inconjurat de Muntii Bucegi pe de-o parte si de Muntii Piatra Craiului pe de alta parte la 1130 altitudine, acolo unde brazii ne sunt vecini si ne emana aerul specific satelor de munte cu un peisaj incantator spre Rezervatia Bucegi. Pasind in hotel veti patrunde intr-un ambient modern unde stilul si eleganta au fost create pentru a satisface gustul clientilor nostri inca de la deschiderea Resortului in 2010. Mistral Resort *** este solutia perfecta atat pentru petrecerea unui sejur de neuitat in veri racoroase si ierni pline de zapada cat si pentru organizarea de seminarii, conferinte, teambuilding-uri, petreceri si evenimente private.

► SC MASIFPANEL SRL

Panouri din lemn compozit. Panouri din lemn, clasificate dupa domeniul de utilizare. Produse derivate, de gater, din lemn.

► HP Tower One Brasov

Situat la intrarea in Brasov, aproape de zona comerciala a orasului, hotelul Ramada Brasov este primul si singurul hotel ce apartine unui lant international care exceleaza prin calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele:
Cazare in 113 camere de nefumatori (single, double, executive, apartamente, apartament presidential);
Centru de conferinte:
3 sali modulare de conferinta (Topaz, Aquamarine si Sapphire) cu o capacitate maxima de 50 de persoane, fiecare;
sala Executive Boardroom,cu o capacitate de 20 de persoane.
Centru de afaceri (conexiune internet, servicii secretariat);
Restaurant The Grill, cu o capacitate de maxim 100 de persoane;
Sakura cu o capacitate maxima de 20 de persoane;
Restaurant Coral, cu o capacitate de 250 de persoane;
Centru de sanatate: sauna uscata, sauna umeda, fitness, sala de relaxare cu fotolii termo-reglabile;
Parcare exterioara – 70 de locuri.

► SC Thermo Fix SRL

desi infiintata in anul 2009 are un puternic cumul de cunostinte si portofoliu in spate din domeniul constructiilor civile si industriale si instalatiilor. O echipa tanara ce asigura clientilor nostri servicii optime in domeniu si nu numai. Pe langa serviciille din domeniul constructiilor si instalatiilor, firma noastra ofera consultanta in domeniu si ofera clientilor cele mai bune si prompte solutii. Obiectivul de baza al companiei noastre este de a oferi servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

► CARFIL S.A.

Activitatea industriala a actualei Societatii CARFIL SA Brasov a început în anul 1922. Din anul 1936 s-a transformat în producator de tehnica militara pentru înzestrarea Armatei Române. Etapele ulterioare de dezvoltare si modernizare a capacitatilor de productie a situat societatea în postura de producator de baza de tehnica militara pentru Armata Româna si pentru diversi parteneri externi. Gradul de integrare al fabricatiei este ridicat, prin dotarile si tehnologiile aplicate în societate. Produsele din gama de fabricatie a societatii se realizeaza pe baza documentatiilor constructive elaborate de: – institute de specialitate; – compartimentul de cercetare-proiectare din cadrul societatii. Tehnologiile si echipamentele tehnologice necesare realizarii produselor se proiecteaza în atelierele de specialitate.

► Textile Blue WASH

a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Suntem al doilea furnizor pentru grupul Hugo Boss, iar asta ne obliga sa ne extindem. Compania noastra pune la dispozitie servicii de calitate ca finisare materiale textile, spalare, vopsire. Firma noastra are un personal de 100 de angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia clientilor este obiectivul nostru prioritar. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Experienta TEXTILE BLUE WASH S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

► Hotelul Orizont

revine în atentia dumneavoastra cu o noua înfatisare demna de renumele cu vechime pe piata româneasca. Hotelul va propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional românesc, alaturi de crama și un bar cu o arhitectura deosebita. Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura între cabana “Trei Brazi” și stațiune li la 50m de DN1. Complexul reprezinta punctul ideal de cazare pentru turiltii interesași de explorarea traseelor montane din zona – Cabana Susai, Clabucet, Gârbova, Piatra Mare – li de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peleș (Sinaia) li Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate în apropiere.

Renovat complet în 2010, hotelul a devenit locația cea mai cautata din Predeal, impresionând prin facilitațile deosebite pe care le pune la dispoziția turiștilor: 96 de camere double standard și 18 de camere double executive, cu baie proprie, minibar, telefon și internet gratuit, birou de lucru și TV; 18 camere single oferind un spațiu generos și condiții de confort sporit prin dotarile la standarde internaționale; 7 apartamente impresionând prin finisajele de calitate și condițiile oferite – aer condiționat, seif, frigider, TV și telefon, ideale pentru familiile aflate în concediu; 2 lifturi; piscina acoperita, SPA, sala fitness, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, sauna cu infraroșu, masaj, împacahetari – 5 tipuri.

► DPLAY SPORT- ACERBIS

Principalele caracteristici ale produselor oferite de noi sunt materialele de calitate superioara, inovatia, designul acestora si preturile competitive accesibile tuturor iubitorilor de sport. Vrei sa primesti o oferta personalizata pentru Fotbal, Basket, Rugby ori Volei? Specificați culorile clubului și echipamentele necesare și lasa-te surprins de proprunerea noastra!

► Pensiunea Ursuletul PREDEAL:

Pensiunea Ursuletul te asteapta sa petreci clipe de neuitat, sa te relaxezi la piscina, sa servesti o cina romantica la Cioplea, iar seara ai ocazia sa cunosti atmosfera din lounge-ul The Office!

Camera single – 50 Euro/noapte – Mobilitate maxima inseamna o viata activa, sanatoasa si echilibrata, iar zilnic exista persoane active ce adora calatoriile montane.
Camera Twin – 60 Euro/noapte – Natutra creeaza echilibru iar confortul siguranta, astfel, camera Twin reprezinta confort echilibrat prin creerea unui spatiu propice odihnei.
Camera Dubla – 70 Euro/noapte – Linistea si armonia muntelui atrag spiritul spre desfatare, iar trupul tresare exaltat la descoperirea confortului.
Apartament junior – 120 Euro/noapte – O escapada la munte, o reancarcare cu energie in mijlocul naturii trebuie sustinuta de confortul si linistea Apartamentului Junior ce pune la dipozitie un living spatios si un dormitor cu atmosfera intima.

► Asociatia Filantropica Medical Crestina CHRISTIANA

Centrul Socio-Medical dr. Teofil Mija. Caminul de Batrâni dr. Teofil Mija 2016 © Asociatia Filanantropica Medical-Crestina “Cristiana” Brasov. Centrul de îngrijire și asistență a persoanelor cu dizabilități are misiunea de a asigura gazduirea si întretinerea persoanelor cu dizabilitati, încadrate în grad de handicap, pe o perioada determinata/nedeterminata, în functie de nevoile individuale ale acestora.

► DS SMITH Zarnești Mill

has been operating for over 150 years, and is one of the top manufacturers for paper and corrugated board in Romania. The Paper Division of DS Smith offers you the optimum means to fully express all aspects of today’s packaging solutions. To guarantee this, we work to provide the best possible paper products and services to satisfy not only your needs, but also your customers needs. So we look far ahead. All the way to the needs of the end-user

► DUPLEX 91

Avand o experienta in domeniu de peste 25 ani,Duplex 91 este una din companiile cu traditie ce isi desfasoara activitatea i judetul Brasov,avand in proprietate constructii de peste 110.000 mp. Acestea sunt formate di showroom-uri, magazine, hale si depozite, complexe rezidentiale si hoteluri, pentru a acoperi o gama cat mai larga de nevoi si servicii.

► A.g. Roneco Farm Srl

Ferma de nurci Feldioara

► A.J.T. FARMING SRL BRASOV

PUNCT DE LUCRU SERCAIA
Ferma de nurci

► EURO FOND CONSULTING

Consultanta proiecte cu fonduri nerambursabile si consiliere obtinere credite bancare. Din 2005 oferim consultanta si management. Eurofond Consulting este o companie fondata in anul 2005, care si-a inceput activitatea oferind servicii de consultanta financiara si de intermediere de credite bancare pentru companii din Brasov, elaborarea de proiecte de investitii, studii economice si financiare, planuri de afaceri, studii de fezabilitate.
Incepand cu anul 2008 pe langa activitatile de consultanta si management, Eurofond Consulting a inceput o noua activitate reprezentata de servicii de consultanta in accesarea de fonduri europene nerambursabile.

► Scoala Gimnaziala Tarlungeni-Brasov

Scoala Gimnaziala Tarlungeni cuprinde unitatea coordonatoare și urmatoarele structuri: gradinițele și școlile din localitațile Tarlungeni, Purcareni și Zizin si are rolul de a educa elevii din aceasta comuna, de a-i îndruma si pregati pentru viata.
Scoala noastra îsi propune sa asigure un climat propice acordarii sanselor egale tuturor copiilor indiferent de etnie, sa ofere un mediu adecvat atât dezvoltarii personale prin largirea orizontului de cunoastere cât si promovarii educatiei interculturale si multiculturale.