Peste 15 ani de activitate și experiență în domeniul IT, suport și servicii profesionale pentru firme și companii din Brașov și din țară.

Servicii IT Brașov

Echipa noastră este specializată în servicii IT și administrare sisteme informatice: administrare rețele de birou, calculatoare și echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructură rețea, consultanță IT, proiectare și execuție lucrări infrastructură IT.

Ne găsești la:

https://www.itbrasov.ro

Str. Codrul Cosminului, nr. 22, Brasov

office@itbrasov.ro

+40 - 0762-207-297

Creare site-uri
// dezvoltare web

Creare site-uri
și platforme online

01.
Creare site

Serviciile noastre cuprind toate aspectele realizării unui proiect, de la crearea site-urilor până la campanii de optimizare și construirea credibilității prin brand și identitate vizuală.

02.
Magazine online
Nu trebuie să știți limbaje de programare sau detalii tehnice complicate deoarece programatorii noștri vă vor ajuta pentru ca magazinul dvs. să arate exact așa cum vă doriți.
03.
Site de prezentare
Proiectele noastre urmează o linie bine definită, ca urmare a anilor de experiență care ne stau în spate. Știm exact cu ce începem, cum continuăm și cât de mult durează până ajungem la final.
04.
Site administrabil
Adăugați text, imagini și galerii de imagini, liste, forumuri, formulare, aplicații și widget-uri. Urmăriți performanța site-ului cu ajutorul statisticilor și creșteți-vă site-ul cu fiecare lună și fiecare click.
// Prezintă-te online

Firma ta are nevoie de o
prezență online

Vă punem la dispoziție design-uri moderne, site-uri prietenoase, platforme administrabile, sisteme ușor de administrat și navigat. Adăugați text, imagini și galerii de imagini, liste, forumuri, formulare, aplicații și widget-uri. Urmăriți performanța site-ului cu ajutorul statisticilor și creșteți-vă site-ul cu fiecare lună și fiecare click. Faceți-vă simțită prezența. Acum, mai mult ca niciodată, activitatea dumneavoastră poate beneficia din prezența online prin intermediul unui site.
Site-urile noastre sunt personalizate pentru nevoile dumneavoastră particulare. Putem concepe site-uri care să suporte adăugari de date, conturi pentru vizitatori și diferite restricții și nivele de administrare. Utilizăm limbaje de programare care conferă dinamicitatea oricărei platforme, care le fac utilizabile pe orice computer sau dispozitiv, ceea ce înseamnă ca pot fi folosite oricând. Magazine, site-uri, pagini personale, soluții de programare pentru o rețea locală.
Site-urile pe care le construim vin la pachet cu conținut unic, design prietenos, aerisit, care lasă vizitatorul să se plimbe pe site fără prea multe bătăi de cap. Implementăm grafică și imagini care să ducă vizitatorul cu gândul la activitatea firmei dumneavoastră. Optimizăm site-ul pentru ca motoarele de căutare și implicit potențialii clienți, să vă găsească mai repede și rezultatele căutărilor să fie coerente.
// vrei să faci un site pentru firma ta?

Construim site-uri

Vă punem la dispoziție o serie largă de soluții web, design-uri moderne, sisteme ușor de administrat, site-uri ușor de navigat, coloristic la cerere, conținut unic, galerii foto și orice înseamnă un site de prezentare care să ajute la promovarea afacerii dumneavoastră.

Site basic

2400 ron

Platformă HTML, PHP
 • De la 5 la 10 pagini
 • Galerie foto
 • Formular contact
 • Administrare conținut
 • Vânzări online
Contactează-ne

Site PRO

ron 3400

Platformă administrabilă
 • De la 10 la 20 pagini
 • Galerii foto
 • Formulare contact
 • Administrare conținut
 • Vânzări online
Contactează-ne

Site Premium

ron 4500

Platforme vânzări online
 • Multiple pagini
 • Introducere produse
 • Formulare comandă
 • Administrare conținut
 • Vânzare online
Contactează-ne