Peste 15 ani de activitate și experiență în domeniul IT, suport și servicii profesionale pentru firme și companii din Brașov și din țară.

Servicii IT Brașov

Echipa noastră este specializată în servicii IT și administrare sisteme informatice: administrare rețele de birou, calculatoare și echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructură rețea, consultanță IT, proiectare și execuție lucrări infrastructură IT.

Ne găsești la:

https://www.itbrasov.ro

Str. Codrul Cosminului, nr. 22, Brasov

office@itbrasov.ro

+40 - 0762-207-297

Servicii IT Brasov
// Suntem aici ca să te ajutăm

Mentenanță, servicii,
consultanță, IT Brașov

Pentru a veni în ajutorul firmelor și companiilor brașovene care nu au un administrator de rețea, oferim servicii complete pentru rețele de calculatoare. De la proiectare, execuție, configurare, până la întreținerea și mentenanța periodică.
Accelerare

Pentru rețeaua ta, țintește către stabilitate, rapiditate, performanță, siguranță.

Suport online

Prezența fizică nu mai este necesară. Suport online prin platforma Teamviewer.

// Servicii IT profesionale

Pentru firme, companii
și persoane juridice

Rețele calculatoare

Avantajele lucrului in retea: impartirea resurselor, cresterea fiabilitatii, acces la mai multe echipamente de stocare alternative, reducerea costurilor prin partajarea datelor si perifericelor folosite, scalabilitate.

Cablare structurată

Cablare, montare echipamente pasive de rețea, configurare echipamente active de rețea (switch-uri, routere), instalare și configurare servere și stații de lucru, conectare la Internet, instalare de aplicații specifice și protocoale de rețea, instalare de aplicații noi.

Mentenanță, întreținere

Pentru a veni în ajutorul firmelor și companiilor care nu au un administrator de rețea, oferim servicii complete pentru rețele de calculatoare, de la proiectare, execuție, configurare, până la întreținerea și mentenanța periodică.

Suport Online

Oferim firmelor interesate servicii de suport online. Acestea se desfășoară cu ajutorul platformelor de asistență la distanță, precum TeamViewer. Toate activitățile care nu necesită prezența unui tehnician la locul în care este calculatorul, se pot rezolva online!

Suport hardware

Oferim calculatoarelor din firma ta o creștere a performantelor sistemului prin adăugarea de noi componente hardware, de generație nouă, soluții de obținere rapidă a datelor, platformă stabilă de lucru și un mediu stabil de comunicare.

Dezvoltare web

Serviciile noastre web cuprind toate aspectele realizarii unui proiect/website, de la crearea site-urilor de prezentare și a magazinelor online, punerea în funcțiune, până la campaniile de optimizare SEO și construirea credibilității prin brand și identitate vizuală.

// Suport online prin platforma

TeamViewer

TeamViewer asigură conexiuni între diferite persoane, diferite locuri și lucruri din întreaga lume pe cea mai extinsă gamă de platforme și tehnologii. TeamViewer a fost creat pentru a vă putea începe activitatea în doar câteva secunde, pe orice dispozitiv. TeamViewer vă permite să efectuați orice acțiune doriți fără complicații și fără griji. Datele, conversațiile și ședințele private rămân private.
// Mentenanță, consultanță, reparații, servicii IT

Externalizează serviciile IT.
Apelează la profesioniștii din domeniu.