Peste 15 ani de activitate și experiență în domeniul IT, suport și servicii profesionale pentru firme și companii din Brașov și din țară.

Servicii IT Brașov

Echipa noastră este specializată în servicii IT și administrare sisteme informatice: administrare rețele de birou, calculatoare și echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructură rețea, consultanță IT, proiectare și execuție lucrări infrastructură IT.

Ne găsești la:

https://www.itbrasov.ro

Str. Codrul Cosminului, nr. 22, Brasov

office@itbrasov.ro

+40 - 0762-207-297

// Servicii de cablare structurată

Pentru firme și companii

Cablare rețea

Instalarea de rețele de calculatoare cuprinde: cablarea și montarea echipamentelor pasive de rețea, montarea și configurarea echipamentelor active de rețea (switch-uri, routere, etc), instalarea și configurarea serverelor și stațiilor de lucru, conectarea la Internet, instalarea de aplicații specifice și protocoale de rețea, instalarea de aplicații noi.

Cablare structurata
Conectare resurse

Lucrul în retea reprezintă conceptul de conectare a unor calculatoare care partajează resurse. Resursele utilizate în comun de către o rețea de calculatoare pot fi: resurse fizice (imprimante, scannere, etc.), resurse logice (software și aplicații de bază, orice program: Word, Office, un program de gestiune a stocurilor, etc.), resurse informaționale (baze de date) și așa mai departe.

+
Proiecte îndeplinite

De la înființare și până în prezent, IT Brașov a evoluat treptat, fiind astăzi o echipă de profesioniști capabilă să ofere soluții tehnice corecte și în timp util.

DESPRE NOI
645+
+
Clienți mulțumiți

Firma noastră oferă soluții IT complete și venim în întâmpinarea oricărei probleme legată de tehnica IT, servere sau rețele, cu soluții pertinente și răspunsuri eficiente.

SERVICIILE NOASTRE
235+
Cablare structurată
// Cablare structurată

Mentenanță, reparație,
cablare, rețele interne

Pentru a veni ăn ajutorul companiilor care nu au un administrator de rețea, oferim servicii complete pentru rețele de calculatoare, de la proiectare, execuție, configurare până la întreținerea și mentenanța periodică.

Dintre avantajele lucrului într-o rețea de calculatoare amintim: împărțirea resurselor existente, creșterea fiabilității prin accesul la mai multe echipamente de stocare alternative, reducerea costurilor prin partajarea datelor și perifericelor folosite, scalabilitatea: creșterea performanțelor sistemului prin adăugarea de noi componente hardware, obținerea rapidă a datelor, furnizarea unui mediu stabil de comunicare.