Peste 15 ani de activitate și experiență în domeniul IT, suport și servicii profesionale pentru firme și companii din Brașov și din țară.

Servicii IT Brașov

Echipa noastră este specializată în servicii IT și administrare sisteme informatice: administrare rețele de birou, calculatoare și echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructură rețea, consultanță IT, proiectare și execuție lucrări infrastructură IT.

Ne găsești la:

https://www.itbrasov.ro

Str. Codrul Cosminului, nr. 22, Brasov

office@itbrasov.ro

+40 - 0762-207-297

// Partenerul tău când vorbim de servicii IT

Competență, calitate, seriozitate,
toate la dispoziția ta

Echipa noastră este specializată în servicii IT de administrare sisteme informatice: administrare rețele de birou, servere și echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructură rețea, consultanță IT, proiectare și execuție lucrări infrastructură IT.

De la înființare și până în prezent, IT Brașov a evoluat treptat, fiind astăzi o echipă matură de profesioniști capabilă să ofere soluții tehnice corecte și în timp util. Echipa IT Brașov se dedică viziunii, misiunii și valorilor companiei.

La IT Brașov, valorile pe care le apreciem sunt: competența, responsabilitatea, confidențialitatea, garantarea, valori care sunt dedicate partenerilor noștri, clienților și/sau angajaților.

IT Brasov
// Mai mult de 15 ani de experiență în IT

Servicii profesionale

Competență și responsabilitate în IT.

În derularea activităților zilnice ne bazăm din ce în ce mai mult pe calculator, dispozitive mobile și mai ales pe conexiunile acestora (rețelele de calculatoare, wi-fi). Pentru a creea, sau a întreține și a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanță și servicii IT pe măsură. Acesta este scopul și activitatea echipei IT Brașov.

+
ani de activitate
+
proiecte terminate
+
Contracte de suport
+
Clienți mulțumiți
// colaborări pe termen lung

Abordare coerentă,
continuitate în dezvoltare

Printre serviciile pe care le oferim se numără și:

• Consultanță la achiziții de calculatoare, servere, echipamente de rețea, licențe software sau la alegerea furnizorilor de internet și telefonie;
• Instalarea și configurare stații de lucru, servere sau echipamente de rețea;
• Securizarea, administrarea și optimizarea serverelor sau rețelelor de calculatoare, creare pagini web.

Mentenanță tehnică IT 99%
Consultanță sisteme IT 82%
Dezvoltare web 64%

La IT Brașov, valorile pe care le apreciem sunt: competență, responsabilitate, confidențialitate, garantare, sunt dedicate partenerilor sai – clienți și angajați.

IT Brașov dorește să construiască o colaborare pe termen lung cu clienții săi pentru că numai o astfel de abordare asigură coerență și continuitate în dezvoltarea corectă și armonioasă a sistemului informatic.

Modul nostru de lucru este prin contract de servicii IT, această soluție de lucru oferind multiple avantaje:

  1. contact permanent cu sistemul dvs informatic,
  2. predictibilitatea costurilor (tarifare fixe),
  3. transferarea în sarcina noastră a cheltuielilor de pregătire și evoluție, obligatorii într-un domeniu atât de dinamic,
  4. servicii de consultanță oferite gratuit, precum și prin support tehnic IT telefonic sau online.